Presse

Hitachi introducerer nyheden ZX95USB-7

20. oktober 2023   |   Hitachi, Hitachi gravemaskiner

Vi er stolte af at kunne præsentere den nye ZX95USB-7 - efterfølgeren til ZX85USB-6 – men nu større og stærkere. Denne maskine imponerer ikke kun med sit nye design, der harmonerer med de store -7 modeller, men også med sin betydeligt forøgede styrke og kapacitet i forhold til sin forgænger.

Motoren er turboladet og leverer nu 67,6 HK, en betydelig stigning fra de tidligere 56 HK. Arm- og skovlcylindrenes gravekraft er blevet forøget med henholdsvis 8 og 5 procent. Det er mærkbart, at denne maskine er blevet betydeligt stærkere. Disse forbedringer sikrer, at maskinføreren har adgang til en kraftfuld og robust maskine, der er i stand til at tackle selv de mest krævende opgaver.

Hitachi har desuden reageret på feedback fra forhandlere og maskinførere ved at skabe en større, mere rummelig kabine med forbedret udsyn. Den større kabine har givet mulighed for en bedre ergonomisk indretning, der øger komforten. Kontrolpanelet er blevet designet med fokus på nem betjening og god ergonomi, så maskinføreren kan styre maskinen uden anstrengelser. Håndtag og konsoller følger sædets bevægelser, hvilket er med til at minimere træthed efter en lang arbejdsdag.

Læs mere om maskinen her

Se maskinen i aktion her

 

Fakta om maskinen

Arbejdsvægt: 9,2 ton

Gravedybde: 4530 mm

Rækkevidde: 7420 mm

Aflæsningshøjde: 5420 mm

 

Maskinen fås også i en ZX95US-7 udgave.

  Tilbage til oversigten