Brugte maskiner

På udkig efter en brugt maskine eller brugt udstyr?

Mangler du en brugt gravemaskine, gummihjulslæsser, dumper, skovl eller andet udstyr, så kontakt os.
Hos H. P. Entreprenørmaskiner forhandler vi brugte maskiner fra kendte mærker bl.a. Hitachi, Bell, Zemmler, Sandvik og flere til konkurrencedygtige priser. Ligesom du også finder dertilhørende ekstraudstyr såsom skovle, grabber, pallegafler mv.

Når vi indkøber brugte maskiner, sker det ofte i forbindelse med salg af nye maskiner. Vi får derfor ofte brugte maskiner ind gennem kunder, samarbejdspartnere eller andre i vores netværk.

Inden vi sælger vores brugte maskiner videre, foretager vi en grundig vurdering af maskinens tilstand. Vi sørger for at maskinen er køreklar, inden den nye køber forlader en af vores afdelinger med maskinen. Vi aftaler med den enkelte kunde, om der er behov for nogen form for service fremadrettet af den pågældende maskine. Hos H. P. Entreprenørmaskiner er høj service og kundetilfredshed meget vigtigt.

 


Du kender behovet – vi finder maskinen

Har du nogle specifikke ønsker til mærke, model eller andre specifikationer angående, hvad din maskine skal kunne, gør vi vores bedste for at kunne imødekomme disse.

Kontakt os på telefon 76 82 20 20 for Jylland / 56 87 10 10 for Sjælland / 299 32 27 00 for Nuuk eller send os en mail til info@hpe-as.dk. På hjemmesiden under kontakt finder du den distriktschef, der har ansvaret for netop dit område.

Vi opdaterer vores hjemmeside løbende, og vi bestræber os på at have et bredt sortiment, der afspejler efterspørgslen hos vores kunder.


Send en besked

Udfyld formularen her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt fra vores afdeling i dit nærområde.

Ring til os

Du kan ringe til os på nedenstående telefonnummer, eller finde yderligere kontaktoplysninger på vores kontaktside

Jylland: 76 82 20 20
Sjælland: 56 87 10 10

Find den rette afdeling

Følg nedenstående link for at se alle vores afdelinger.