Om os

H.P. Entreprenørmaskiner

H.P. Entreprenørmaskiner A/S er importør af entreprenørmaskiner og entreprenørmateriel fra en række af verdens toneangivende producenter.


Produkter

Vi varetager salg og markedsføring af alle typer og størrelser af minigravemaskiner, gravemaskiner, gummihjulslæssere, minilæsser, mobile gravemaskiner, dumpere samt en række specialmaskiner, fra en af verdens førende og mest anerkendte producenter – Hitachi Construction Machinery.

I vores sortiment finder man desuden produkter fra Sandvik Mining & Rock Technology og dumpere fra Bell Equipment. Se nærmere om de forskellige mærker og vores brede produktsortiment under "Maskiner & Udstyr". Vi tilbyder desuden et godt udvalg af brugte maskiner og materiel til entreprenørbranchen, som du ligeledes finder her på vores hjemmeside. 

 

Grundlagt i 1981

H.P. Entreprenørmaskiner A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1981 af Hans Peter Pedersen – blandt kunder og kolleger også kendt som "HP". Interessen for entreprenørmaskiner og materiel kommer blandt andet fra HP’s baggrund som maskinarbejder.

H.P. Entreprenørmaskiner var fra starten Brøyt og Moxy importør, samt Case forhandler for en del af Sjælland. I 80’erne og 90’erne blev virksomheden især kendt som leverandør af Pel-Job minigravere, som blev en af Danmarks mest solgte. Desto større var overraskelsen, da det viste sig at Pel-Job i 1995 bliver opkøbt af en konkurrent og agenturet nogle år senere afhændes. Nu skulle der kæmpes for at finde et nyt mærke og gerne et af de mest anerkendte. Vejen dertil går omkring Japan.

H.P. Entreprenørmaskiner havde i mange år haft en aftale med Furukawa, som producerede gummihjulslæssere og gravemaskiner og det var Furukawa, som satte HP i forbindelse med en producent, som kom til at spille en vigtig rolle for den fremtidige udvikling af virksomheden, nemlig Hitachi.

I 1999 var H.P. Entreprenørmaskiner vokset ud af de gamle bygninger og HP besluttede derfor at bygge et nyt domicil i Bjæverskov og ganske kort tid efter overtog virksomheden importen af Hitachi’s produktprogram i Danmark. Med Hitachi bliver produktsortimentet betydeligt bredere, og det direkte salg øges væsentligt. En udvidelse af organisationen kom på tale, og et kontor med servicefaciliteter blev i 2003 opført i Horsens for at betjene kunder i den vestlige del af Danmark.

I 2012 blev værksted og reservedelsafdeling etableret i Nuuk for bedre at kunne tilgodese de grønlandske kunders behov for hurtig service.

H.P. Entreprenørmaskiner er kendt for HP’s og medarbejdernes evne til at tale med kunderne og forstå deres behov, samt møde kundernes udfordringer både i Danmark, Grønland og Færøerne.

En uformel og åben stil kendetegner Hans Peter Pedersen– der ikke vil kaldes direktør, men blot HP og vi bestræber os hos H.P. Entreprenørmaskiner på at være en ærlig og troværdig samarbejdspartner for vores kunder.

Galleri

Send en besked

Udfyld formularen her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt fra vores afdeling i dit nærområde.

Ring til os

Du kan ringe til os på nedenstående telefonnummer, eller finde yderligere kontaktoplysninger på vores kontaktside

Jylland: 76 82 20 20
Sjælland: 56 87 10 10

Find den rette afdeling

Følg nedenstående link for at se alle vores afdelinger.