Sandvik

Vælg kategori

Hvem er Sandvik?

Sandvik Mining & Rock Technology har i mere end 150 år været kendt for at producere kvalitetsmaskiner med en god driftsøkonomi til anvendelse hos entreprenører, nedrivere, anlægsgartnere, på genbrugspladser, i grusgrave og til minedrift. Produkterne spænder bredt fra sorterværker, grovsortere, kæbeknusere, kegleknusere til borevogne og diverse udstyr til minedrift.

Sandvik grovsorterer kan tilpasses individuelt efter kundens opgave. I kraft af mulighederne for flere valg - f.eks. af forskellige fingerscreens både på over- og underdæk, samt forskellige variationer af sold - kan en grovsorterer producere i både lette og vanskelige materialer.

Hvorfor Sandvik?

Sandvik har en enestående erfaring inden for design og produktion af kæbeknusere - især med fokus på driftsikkerhed. Den er garanteret på Sandviks maskiner, bl.a. med den reverse knuse funktion, som løsner blokeringer. Der kan monteres flere forskellige typer af kæber – alt efter om knuseren skal arbejde med genanvendelse, råstoffer eller granit.

Maskiner i høj kvalitet

Sandviks kegleknusere producerer materiale, som har en kubisk form og er af høj kvalitet. Kegleknuseren er meget brændstofbesparende, fordi den drives af dieselmotoren via PT kobling og rem.

En impactor fra Sandvik er idéel til knusning af asfalt, beton, råstoffer med mere. Den har en stor kapacitet, og samtidig er slutproduktet af høj kvalitet. Sandviks impactorer kan monteres med sigte til klassificering af materialer samtidig med, at materialer i overstørrelse recirkuleres.

Sandvik borevogne præsterer hvor som helst og når som helst! Ud fra det brede modelprogram kan vi konfigurere den helt rigtige borevogn til netop din specifikke arbejdsopgave. Serien af borevogne fra Sandvik til ovenjordsboring leverer høj kvalitet i stenbrud, åbne miner og ved anlægsarbejder.

Kontakt os 

Har du brug for vejledning, kan du kontakte os uforpligtende for en åben og ærlig samtale. Vi opererer i hele Danmark, Grønland såvel som på Færøerne.

Kontakt os allerede i dag:

Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@hpe-as.dk eller via vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Her finder du også den distriktschef, der har ansvaret for netop dit område.

Send en besked

Udfyld formularen her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt fra vores afdeling i dit nærområde.

Ring til os

Du kan ringe til os på nedenstående telefonnummer, eller finde yderligere kontaktoplysninger på vores kontaktside

Jylland: 76 82 20 20
Sjælland: 56 87 10 10

Find den rette afdeling

Følg nedenstående link for at se alle vores afdelinger.