Presse

TRIAS III hydraulisk system

01. juni 2021   |   Hitachi

En unik tilgang til reduktion af brændstofforbrug

Brændstofomkostninger er en vigtig overvejelse for entreprenører ved betjening af entreprenørudstyr, og en vigtig faktor i beregningerne af de samlede omkostninger. Dette, og den stigende bevidsthed om klimaændringer, og strenge emissionsregler presser producenterne til at forbedre brændstofeffektiviteten på deres maskiner.

Mens nogle producenter fokuserede på motoren, for at reducere brændstofforbruget. tog Hitachi Construction Machinery Co., Ltd. (HCM) en anden unik tilgang, end andre på markedet, ved at finjustere det hydrauliske system. Hvordan TRIAS-systemet fungerer, og hvordan det har udviklet sig siden 2011, til konstant at reducere brændstofforbruget for at spare omkostninger for Hitachi-ejere, samt reducere emissioner, kan du læse om i brochuren her.

Brochuren viser ydermere, hvordan systemet også har fordele for operatører, i form af enestående kontrol, præcision og manøvredygtighed, som Hitachi er kendt for. Og hvordan Hitachi har arbejdet med europæiske forhandlere for at skræddersy systemet til at imødekomme deres kunders behov i Europa.

 

  Tilbage til oversigten