Presse

Store fordele ved minigravemaskiner

30. januar 2016   |   Hitachi gravemaskiner

Refsvindinge Entreprenør opgraderer maskinparken med to nye 'arbejdsheste' fra Hitachi

Travlhed med nye opgaver får nu Refsvindinge Entreprenør ApS til at opgradere sin maskinpark med to nye minigravemaskiner: Hitachi ZX19U-5A på 1,8 tons og Hitachi ZX55U-5A på 5,2 tons – og begge maskiner er i gang med opgaver på Middelfart Havn.

  

Den fynske virksomhed, som er stiftet i 2002 af entreprenør Lars Kruse, beskæftiger 10–15 mand og løser mange forskellige opgaver som f.eks. jordarbejder med byggemodning, udgravning til fundamenter og kældre, terræn-reguleringer, bassiner m.v.

Her har man gode erfaringer med Hitachi's hydrauliksystem, der giver maskinerne præcision og brydekraft – at ekstraudstyr er enkelt at montere – samt at motorerne har et solidt kraftoverskud og høj svinghastighed, selv om de er mere brændstof-økonomiske end nogensinde.

  

Foruden de 2 nyanskaffelser tæller maskinparken hos Refsvinding Entreprenør ApS p.t. 4 andre Hitachi-maskiner, som bl.a. bruges til de kloakarbejder, der er en anden vigtig del af forretningen. Som autoriseret kloakmester udfører Lars Kruse bl.a. kloakrenovering, udskiftning eller reparation af afløbsledninger, etablering af regnvandsbassiner og nedsivningsanlæg.

  Tilbage til oversigten