Presse

Maskinførernes Dag var atter en stor succes både i Horsens og Bjæverskov

20. april 2023   |   H.P. Entreprenørmaskiner

Over 750 maskininteresserede var forbi vores værksteder i Horsens og Bjæverskov til Maskinførernes Dag. Her havde de mulighed for at prøve flere maskiner bl.a. en Hitachi ZX225USLC-7 gravemaskine med multibom, Leica 3D semiautomatik og Engcon aftageligt rotortilt med EC Oil, en Hitachi ZW220-7 gummihjulslæsser, få en snak med en af vores sælgere, en kollega fra branchen eller bare nyde en god pølse. Se her en video fra de to dage.

  

 

Vi havde udstillet maskiner i alle størrelser til alle størrelser, så alle kunne prøve netop den maskine, som de havde et godt øje til. ”Når vi åbner portene til vores værksteder, så er det for at invitere vores kunder indenfor, så de både kan se vores udvalg af maskiner, men også få muligheden for at møde vores sælgere, tekniske specialister og leverandører og få svar på de spørgsmål, som de eventuelt måtte have” udtaler Ole Pausgaard, salgsdirektør hos H.P. Entreprenørmaskiner.

 

  

En af de fremmødte var maskinfører Lasse Møller Larsen fra KB Entreprise A/S, der kiggede forbi værkstedet i Bjæverskov. Han sagde ”Det er en hyggelig dag, hvor man hilser på kollegaer i branchen. Jeg har været maskinfører i 10 år og kender efterhånden en del. Han tilføjede ”Min egen nyerhvervede maskine (en Hitachi ZX225USLC-7) er faktisk udstillet i hallen . Jeg glæder mig meget til at få den leveret. Hydraulikken skulle være helt suveræn. Lige nu kører jeg i en ZX250LC-6, som jeg også er rigtig glad for. Men det er jo altid fedt at få nye legesager”.

 

 

Begge dage var vejret med os, så vores gæster i tørvejr kunne gå rundt på udendørsarealerne og se vores maskiner.

Vi vil gerne takke alle vores gæster for at møde op og gøre dagene til en succes.

Vi glæder os til næste gang, hvor vi åbner portene og kan invitere til Maskinførernes Dag hos H. P. Entreprenørmaskiner.

 

  

  

  

  

  Tilbage til oversigten