Presse

H.P. Entreprenørmaskiner bliver en del af Semler Gruppen

01. marts 2024   |   Øvrige, H.P. Entreprenørmaskiner
Vi er stolte over at kunne meddele, at H.P. Entreprenørmaskiner er solgt og nu bliver en del af Semler Gruppen. Vores stifter og direktør Hans Peter Pedersen træder tilbage og overlader jobbet til Ole Pausgaard, tidligere salgsdirektør, der bliver den nye administrerende direktør i virksomheden. ”Det betyder noget, hvem der driver ens virksomhed videre efter mere end 40 år,” udtaler Hans Peter Pedersen. ”Semler Gruppen er uden tvivl de helt rette til at tage forretningen videre til det næste niveau. At overdrage virksomheden til dem er en fremtidssikring, der bygger på fælles værdier og en vision om at udvikle forretningen."
 
”Vort fokus kommer fortsat til at ligge på vore gode kunderelationer, og på at udvikle og levere den bedste service og de bedste tekniske løsninger i markedet”, fortsætter Ole Pausgaard.
 
Det vil stadig være velkendte ansigter, der vil møde vores kunder både i Bjæverskov, Horsens og ude i marken. Det vil ligeledes være den gode kundeservice, der vil have vores højeste prioritet.
 
Se mere her
  Tilbage til oversigten