Presse

Gummihjulslæsser - Ny generation med fuld fokus på komfort

24. november 2022   |   Hitachi

Den nye generation Hitachi gummihjulslæssere er introduceret i 2022, og den repræsenterer blandt andet endnu et stort skridt frem for komfort og sikkerhed.

Hitachis nye - 7 gummihjulslæssere er forbedret på mange væsentlige punkter, samtidig med at man i udviklingsarbejdet har prioriteret den generelle høje kvalitet af maskin en. Udviklingen er sket i tæt samarbejde med de europæiske forhandlere, som har fokuseret på at forbedre funktionaliteter for ejeren, minimere driftsomkostningerne og ikke mindst forbedre førerkomforten.

Effektiv og ergonomisk arbejdsplads

" Resultatet af arbejdet er en af de mest komfortable førerkabiner på markedet, med det laveste lydniveau og det laveste vibrationsniveau ," fastslår Mark Hermansen, som er produktchef i H.P. Entreprenørmaskiner A/S og uddyber: "Kombineret med det nye sæde med integrere de håndtag medvirker det til en nemmere og mindre belastende arbejdsdag for maskinføreren.

" Placering og udformning af håndtag og knapper, kombineret med et bredere og mere komfortabelt armlæn , medvirker også til en langt mere brugervenlig arbejdsplads. Alt i alt en maskine, hvor føreren har været i centrum for udviklingen.

Sikkerhed – også rundt om maskinen

" Sikkerhed en på arbejdspladsen er også tænkt ind i de nye maskiner , både for føreren og for folk omkring maskinen på arbejdspladsen ," oplyser Mark Hermansen. "Det har altid været – og vil altid være – en topp r ioritet i udviklingsarbejdet."

De såkaldte Aerial Angle - kameraer giver føreren et 270 - graders udsyn, og kameraerne suppleres af både bakalarm samt baksensor, der registrerer genstande og personer inden for en given afstand af maskinen under bakning.

Automatiske funktioner som standard

Maskinen leveres med integreret vejesystem som standard, og alle data kan aflæses via Hitachis ConSite - system. Føreren kan derfor hurtigt fylde lastvognen med den korrekte mængde materialer.

Produktiviteten er også forøget takket være flere automatiske funktioner:

  • ”Auto Power Up”, der automatisk øger motoromdrejningerne, når maskinen registrerer kørsel op ad en stigning
  • ”Approach speed control” hjælper på brændstoføkonomien ved at prioritere hydraulikken til skovlløft, når maskinen nærmer sig en lastvogn "

Maskinen er designmæssigt også blevet ændret og står med et nyt friskt og dynamisk udseende, der underbygger oplevelsen af en ny generation gummihjulslæssere fra Hitachi ," slutter Mark Hermansen, produktchef i H.P. Entreprenørmaskiner A/S.

 

Modelrække Hitachi ZW-7 serien - gummihjulslæssere

 

Model nummer : ZW180 - 7

  • Maksimal motoreffekt: 129 kW / 175 hk
  • Arbejds vægt: 14 . 950 – 15 . 710 kg
  • Sk ovl , ISO - to pmål : 2,5 – 5,2 m³

 

Model nummer : ZW220 - 7

  • Beregnet motoreffekt: 157 kW / 213 hk
  • Arbejdsvægt : 18 . 190 – 19 . 450 kg
  • Skovl, ISO - topmål : 2,8 – 10,0 m³

 

Modelnummer: ZW310 - 7

  • Maksimal motoreffekt: 233 kW / 317 hk
  • Arbejdsvægt: 24.260 – 24 . 710 kg
  • Skovl, ISO - topmål: 3,2 – 4,5 m³ 
  Tilbage til oversigten