Presse

Gravemaskiner på hjul

02. september 2022   |   Hitachi gravemaskiner

Hitachis nye alsidige gravemaskiner på hjul, sikrer ejer og maskinfører den bedst mulige drift i hele maskinens levetid. Det nye design giver forbedret førerkomfort og højere sikkerhed i, og omkring maskinen.

 

Mærk forskellen

Førerhuset på de nye gravemaskiner på hjul er blevet redesignet for at give maskinføreren et mere komfortabelt arbejdsmiljø med mere benplads, lavere støjniveau samt færre vibrationer sammenlignet med sine forgænger.

Den nye serie af gravemaskiner på hjul er desuden udstyret med fartpilot, automatisk gearskifte, auto aksellås, synkroniseret sædekonsol samt det nye ergonomiske design af konsollen, der gør maskinen nem at betjene.

Se maskinen i aktion her

 

Øget sikkerhed

Fra førerhuset har maskinføreren et unikt udsyn over byggepladsen og med Aerial Angle 270 graders bird’s eye-view kamera kan maskinføreren nemt skifte mellem 5 forskellige oversigtsbilleder på monitoren alt efter præference og arbejdsopgave. Dette giver maskinføreren et fremragende udsyn omkring maskinen og dens omgivelser, hvilket beskytter maskinføreren mod eventuelt farlige situationer. De ny modeller har ligeledes fået indsnævret rat og ratstamme. Dette bidrager til en bedre betjening og udsyn. 

For at arbejde mere sikkert og med større produktivitet under krævende forhold, er de nye gravemaskiner på hjul, som standard udstyret med LED arbejdslygter, større spejle samt større vinduesviskere, der dækker et større område af ruden.

 

Overvågning af maskiner

Med Hitachis maskinovervågningssystem har ejere fuld kontrol over deres maskiner og disses effektivitet. Hitachi og H.P. Entreprenørmaskiner tilbyder en række tjenester via dataoverførsel og digitale værktøjer. Via Owners Site og ConSite-systemer fra Hitachi sendes data fra maskinen dagligt via GPRS eller satellit til det omfattende og detaljerede globale e-servicesystem. Consite opsummerer oplysningerne i en månedlig e-mail rapport til maskinejere, mens Consite Pocket-appen viser advarsler i realtid, i tilfælde af et problem med maskinen.

To oliesensorer overfører data til det globale e-servicesystem, så kvaliteten af motorolie og hydraulikolie overvåges 24/7. Sensorerne registrerer eventuelle ændringer i oliekvaliteten og advarer både maskinejeren og H.P. Entreprenørmaskiner. Dette giver kunderne ekstra ro i sindet, reducerer vedligeholdelsesbehovet og minimerer risikoen for uforudset nedbrud på maskinerne.

Se vores udvalg af gravemaskiner på hjul her

  Tilbage til oversigten