Presse

500 maskininteresserede lagde vejen forbi til Maskinførernes Dag

11. april 2022   |   H.P. Entreprenørmaskiner

500 maskininteresserede lagde vejen forbi Horsens og Bjæverskov, da vi åbnede portene til vores værksteder og inviterede til ”Maskinførernes Dag” henholdsvis lørdag d. 25. marts og lørdag d. 2. april.  En dag, hvor der var rig mulighed for at se et udvalg af Hitachi gravemaskiner og gummihjulslæssere, Bell dumpere samt forskellige andre maskiner og udstyr. Vores sælgere var til rådighed og klar til at rådgive og svare på spørgsmål om maskinerne og deres egenskaber.

   

I Horsens kunne man opleve en Hitachi ZX250LC-7 med Leica 3D semiautomatik og Engcon rotortilt, som vi have lånt af Byggeriget.dk. I Bjæverskov var det derimod muligt at opleve Holbølls Hitachi ZX210LC-7, der ligeledes er udstyret med Leica 3D semiautomatik og Engcon rotortilt. En række af vores samarbejdspartnere såsom Leica Geosystems, Compacttilt, Rototilt og Engcon var mødt op med en udstilling af deres produkter. Flere af vores gæster benyttede sig af lejligheden og fik en snak og gode råd om produkterne.

  

Begge dage var vejret med os, så vores gæster i et flot solskinsvejr kunne gå rundt på udendørsarealerne og se vores maskiner. Efterfølgende lagde en del vejen forbi pølsevognen, vi havde rullet ind på værkstederne, for at få sulten stillet. I alt 1250 pølser blev langet over disken de to lørdage.

Vi vil gerne takke alle vores gæster for at møde op og gøre dagene til en succes.

Vi glæder os til næste gang, hvor vi åbner portene og kan invitere til ”Maskinførernes Dag” hos H.P. Entreprenørmaskiner.

Se her en lille film fra arrangementet i Horsens

Se her en lille film fra arrangementet i Bjæverskov 

 

  

  

  

  Tilbage til oversigten