MS 1600

Zemmler

Download brochure
Vægt 3500 kg
Kapacitet 30 m3/t
Sigteareal 11,7 m2
Send forespørgsel Tilbage til oversigt

Beskrivelse

Zemmler MS1600 tromlesorterer er den perfekte maskine til entreprenører og andre virksomheder med opgaver inden for bl.a. genanvendelse og forædling af jord, have og landskab, kirkegårde samt bygge- og anlægsbranchen.

De kompakte dimensioner og den lave vægt på 3.500 kg gør denne anhængermonterede multisorterer enormt alsidig. Den lille effektive MS1600 kan behandle op til 3 fraktioner. Den har en tromlediameter på 1300 mm og en kapacitet på 30 m3 i timen. På trods af den høje kapacitet er den meget mobil og kan transporteres med en 4-hjulstrækker, pick-up eller lille lastbil. Den sættes bare på krogen.

Zemmler MS1600 -Lille maskine med stor effekt

MS1600 er elektrisk drevet som standard til 380 V kabel, og der kan tilkøbes en dieselgenerator. Sortereren er ’multiscreen’ og den sorterer med dobbelt-tromle, hvor almindelige sorterere kun har én tromle. Den bruges typisk til at sortere jord med sten i, så jorden tages fra i den størrelse, man ønsker. Man kan f.eks. også sortere 2 færdigprodukter i sten, dvs. forskellige størrelser sten, ligesom maskinen kan bruges til kompost, flis, bygningsaffald, gips, plast, ja sågar knuste muslingeskaller.

Det er en ret lille, kompakt maskine, men med en stor effekt. Velegnet til mange forskellige opgaver, da den er så fleksibel og mobil. På tromlen er det enkelt at udskifte sigtevævet, så der kan sorteres i præcis de størrelser, der er brug for.